1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Offerter
  4. Bilder i offert-texter

Bilder i offert-texter

Bilder kan man lägga till i både säljtexter och vilkorstexter. Detta gör man genom “bild” knappen i text-redigeraren. Se bild nedan:

Då dyker en ruta upp där du kan “bläddra på server”. Här kan du hitta bilder du tidigare laddat upp och du kan ladda upp nya filer. Välj den bild du vill ha och tryck sen på gröna “OK” knappen. Bilden syns nu i din text.