1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Betalning
  4. När görs betalning?

När görs betalning?

Pengarna dras från det betal/kreditkort du angivit månad för månad. Du betalar bara en månad åt gången och om du inte är nöjd så kan du bara avsluta ditt abonnemang så kommer inte några framtida betalningar dras. Betalningen dras på den dagen då du beställde funktionen/abonnemanget. T.ex. köpte du SMS paket den 7:e, så kommer ditt kort debiteras den 7:e varje månad.