1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Offerter
  4. Skapa en offert med mallar

Skapa en offert med mallar

Att skapa en offert kan gå väldigt fort om du jobbar med mallar. Du kan skapa mallar för alla olika delar av en offert: säljtext, priser och villkor. Du kan också skapa “paket” av mallar, som innehåller en eller flera mallar. Du hanterar mallar under menyalternativet “mallar”. Du kan också skapa mallar när du redigerar dina offerter, genom knappen “spara som mall” som finns i rutan där du redigerar text.

Lägga till malpaket

Om du vill läsa in ett helt paket med mallar så gör du det med knappen “Importera från mall”. Där kan du välja på en lista över dina skapade mall-paket. När du trycker på OK så importeras alla texter i din offert. Du kommer sen fritt kunna ändra på dem och justera så de passar just din offert.

Lägga in enstaka mallar

Vill du bara lägga in en enstaka malltext/pris/villkor kan du göra detta genom att välja mallen i listan som finns över mallar i text-redigeraren. OBS! Om du läser in en mall så kommer den text du skrivit i just denna del att skrivas över.